UNIUNEA EUROPEANA Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Primaria Panciu Instrumente structurale
Română | English

Vinurile din Podgoria Panciu, promovate la „Transylvania Tourism Fair“ 2014

Adăugat pe Apr 3, 2014 | fără comentarii

Vinurile din Podgoria Panciu, promovate  la „Transylvania Tourism Fair“ 2014

Vinurile din Podgoria Panciu, precum și meșteșugul vinului, ocupația tradițională de bază a păncenilor, au fost promovate la cea de-a VII-a ediție a Târgului de Turism „Transylvania Tourism Fair“ (TTF), desfășurat în perioada 28-30 martie 2014 la Brașov Business Park.

Cu același prilej, reprezentanții Unității Administrativ Teritoriale Orașul Panciu au prezentat vizitatorilor și obiectivele turistice cu valoare identitară ale orașului, respectiv Mănăstirea Brazi, cu paraclisul subteran unic în România, Schitul „Sf. Ioan“, Beciurile Monumente de Patrimoniu – Beciul Domnesc, cunoscut  sub denumirea de  Hrubele lui Ștefan cel Mare, Beciul Marin Ștefan și Beciul Vlădoianu.

De asemenea, a mai fost proiectat și scurt metrajul „Panciu Turistic“, realizat în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Tradiție și spiritualitate pănceană – Proiect pentru promovarea obiectivelor turistice cu valoare identitară din Orașul Panciu, Județul Vrancea“, COD SMIS 18649.

 

Viceprimarul Iulian Nica precizează faptul că participarea UAT Panciu la „Transylvania Tourism Fair“ 2014 este inclusă în acțiunile de sustenabilitate ale acestui proiect.

„Târgul de Turism de la Brașov se numără printre cele mai importante manifestări de acest gen din România, fiind parte integrantă a Calendarului Târgurilor ANAT 2014. Anul acesta, pe lângă obiectivele turistice ale orașului Panciu, respectiv Mănăstirea Brazi, Schitul «Sf. Ioan» și Beciurile Monumente de Patrimoniu, am adus în atenția vizitatorilor și vinurile din Podgoria Panciu, cunoscute ca vinuri de calitate și premiate la concursurile și festivalurile de profil din țară și străinătate. Totodată, am promovat și tradiționala îndeletnicire a păncenilor – meșteșugul vinului. Ne bucurăm de faptul că vizitatorii standului au manifestat un real interes pentru obiectivele turistice din orașul Panciu, asigurându-ne că le vor include pe lista destinațiilor de vacanță din acest an“, a declarat viceprimarul Iulian Nica. 

 

Biroul de Presă al Primăriei Oraşului Panciu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

thomas davisthomas davis