UNIUNEA EUROPEANA Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Primaria Panciu Instrumente structurale
Română | English

Mănăstirea Brazi și Hrubele Ștefan cel Mare, promovate la Târgul de Turism al României „Romexpo“ 2014

Adăugat pe Mar 18, 2014 | fără comentarii

Mănăstirea Brazi și Hrubele Ștefan cel Mare,  promovate la Târgul de Turism al României „Romexpo“ 2014

Principalele atracții turistice ale Orașului Panciu - Mănăstirea Brazi și Hrubele „Ștefan cel Mare” – au fost prezentate vizitatorilor de la cea de-a XXXI-a ediție a Târgului de Turism al României desfășurat la „Romexpo“ București, în perioada 13-16 martie 2014.

La același eveniment, reprezentanții Unității Administrativ Teritoriale (UAT) Orașul Panciu au promovat și meșteșugul vinului, specific zonei viticole Panciu, participarea la Târgul de Turism de la București făcând parte din acțiunile de sustenabilitate ale proiectului cu finanțare europeană intitulat „Tradiție și spiritualitate pănceană – Proiect pentru promovarea obiectivelor turistice cu valoare identitară din orașul Panciu, județul Vrancea“, COD SMIS 18649.

„Targul de Turism organizat de Romexpo este considerat locul ideal de prezentare pentru cele mai importante obiective turistice din țară și din străinătate. Pentru orașul Panciu, această manifestare a reprezentat o bună ocazie de a promova Mănăstirea Brazi, care deține un paraclis subteran, unic în România. Anual, pe 23 septembrie, hramul Mănăstirii Brazi atrage mii de vizitatori din toată țara, care se reculeg la moaștele Sfântului Ierarh Mucenic Teodosie al II-lea, patronul spiritual al orașului Panciu. Tot la acest târg, am promovat evenimentele și festivalurile pe care le organizăm pentru a prezenta îndeletnicirea de veacuri a păncenilor – meșteșugul vinului. Odată cu acesta, am adus în atenția publicului și Beciurile de Patrimoniu, respectiv Beciul Domnesc, Marin Ștefan și Vlădoianu, precum și binecunoscutele Hrube ale lui Ștefan cel Mare“, a declarat viceprimarul Iulian Nica.

 

Biroul de Presă al Primăriei Oraşului Panciu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

thomas davisthomas davis