UNIUNEA EUROPEANA Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Primaria Panciu Instrumente structurale
Română | English

Atracțiile turistice din Panciu, promovate la Târgul de Turism Bacău

Adăugat pe Mar 10, 2014 | fără comentarii

Atracțiile turistice din Panciu,  promovate la Târgul de Turism Bacău

Orașul Panciu a fost promovat din punct de vedere turistic la Târgul de Turism de la Bacău, organizat la Central Plaza, în perioada 7-9 martie 2014. La acest târg, Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Panciu a avut un stand în cadrul căruia au fost distribuite materiale promoționale referitoare la obiectivele turistice din orașul Panciu, incluse în proiectul cu finanțare europeană „Tradiție și spiritualitate pănceană – Proiect pentru promovarea obiectivelor turistice cu valoare identitară din oraşul Panciu, Judeţul Vrancea“, Cod SMIS18649.

Echipa de implementare și promovare a proiectului a fost coordonată de viceprimarul Iulian Nica. Acesta le-a prezentat vizitatorilor standului obiectivele turistice din orașul Panciu, respectiv Mănăstirea şi Schitul Brazi; Schitul „Sfântul Ioan Botezătorul”; beciurile monumente de patrimoniu-Beciul Domnesc, Beciul Marin   Ştefan, Beciul Vlădoianu, precum şi meşteşugul vinului.

„Participările la târgurile de turism fac parte din acțiunile de sustenabilitate ale proiectului «Tradiție și spiritualitate pănceană», reprezentând, totodată, un bun mijloc pentru promovarea orașului Panciu și a obiectivelor turistice ale acestuia, respectiv Mănăstirea și Schitul Brazi, Schitul «Sfântul Ioan Botezătorul», beciurile de patrimoniu: Domnesc, Marin Ştefan și Vlădoianu şi meşteşugul vinului. Tot la târgurile de turism, promovăm și evenimentele culturale care au legătură cu aceste obiective. Este vorba despre sărbătoarea dedicată Sfântului Ierarh Mucenic Teodosie al II-lea, ale cărui moaşte se află în paraclisul Mănăstirii Brazi, despre Zilele Orașului Panciu sau despre festivalurile dedicate meșteșugului vinului“, a declarat viceprimarul Iulian Nica.

Primăria Oraşului Panciu va participa, în perioada următoare, la încă două târguri de turism din România. Este vorba despre Târgul de Turism de la București, organizat în perioada 13-16 martie 2014 la Centrul Expozițional „Romexpo“ și Târgul de Turism de la Cluj-Napoca, organizat în perioada 21-23 martie 2014.

Biroul de Presă al Primăriei Oraşului Panciu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

thomas davisthomas davis